Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Γέρα της Λέσβου, την καταπράσινη, με τον πανέμορφο Κόλπο της. Εκεί άκουσα τις μουσικές της φύσης, του κόσμου τις φωνές και τις ανάσες, κι είδα τον άνθρωπο γυμνό και διάφανο σαν τον καθάριο αγέρα ή το νερό των ποταμών, που κυλούσαν από τους λόφους με τους ελαιώνες. Εκεί κολύμπησα στην όμορφη θάλασσα, τραγούδησα τον έρωτα και το καημό και ήπια τους γλυκούς χυμούς της νιότης. Εκεί αισθάνθηκα βαθιά τη ζωή και το θάνατο κι άγγιξα την ψυχή του σύμπαντος. Εκεί ανδρώθηκα.

Ύστερα ήρθα στην Αθήνα για σπουδές, όπου ζω μέχρι σήμερα. Σπούδασα οικονομικά και έκανα μεταπτυχιακά στο φορολογικό δίκαιο και στο μάρκετινγκ. Εργάστηκα σαν οικονομικός διευθυντής και κατόπιν ίδρυσα μια εταιρία ελεγκτών-συμβούλων επιχειρήσεων, στην οποία συνεχίζω να εργάζομαι. Οργάνωσα και δίδαξα σε αρκετά σεμινάρια οικονομικού περιεχομένου για ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσίευσα πολλά σχετικά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά. Κι ακόμα διδάσκω και δημοσιεύω.

Ταξίδεψα πολύ. Μ’ αρέσει να γυρίζω σαν περιηγητής τον κόσμο. Και θα το κάνω μέχρι που μπορώ. Μα πάντα επιστρέφω στον τόπο μου, στις ζωντανές μου μνήμες.

Μέχρι τώρα έχω εκδώσει τα βιβλία με ποίηση:

«ΠΟΙΗΜΑΤΑ 2000-2001», Εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος Α.Ε., 2010.
«ΠΟΙΗΜΑΤΑ 2002-2003», Εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος Α.Ε., 2010.
«ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ- ΠΟΙΗΜΑΤΑ 2004», Εκδόσεις ΑRTplus, 2013.
«ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Επιλογή ποιημάτων 2000-2004, Εκδόσεις ΑRTplus, 2014.

Ποιήματά μου έχουν στη συμπεριληφθεί στη Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Χ. Πάτση και έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου